sunnuntai 7. elokuuta 2022

Kesäloma kotona

Miten teidän kesälomat on menneet? Onko ollut lomaa? Minulla oli viikko. Se oli sääennusteiden osalta kamala, mutta koska sääennusteet nyt on olleet oikeassa? Lopulta ei satanutkaan kaatamalla koko viikkoa, vaan paistoi aurinko. Muutama ukkoskuuro pyyhälsi ohi, mutta ne olivat nopeita mennessään.
Auringonlasku pilvisellä taivaalla ukkosen jälkeen.
Joku tirppa iltauinnilla.
Virhe pitää saunan pukuhuoneen ikkunaa auki, koska hyttyset!
Välillä värit on vaan enemmän kuin kauniita.
Uudet suosikkikorvakoruni Tuokiolta. Ennen en ollut yhtään korvakoruihminen, mutta kaikenlaisten puisien korujen ilmestyttyä, minäkin olen innostunut. 

Siitä taitaa olla jo muutama vuosi, kun ensimmäistä kertaa keksin roudata rantasaunamme pukuhuoneeseen hetekan. Pukkarista tuli nopeasti kiva kesähuone, jossa voi nukkua ja tuntea olevansa vähän kuin mökillä, vaikka onkin kotona. Täällä on tänä kesänä nukkunut minun lisäkseni myös Kassu ja kaidemiehen kanssa oikeasti nukuttiin tuossa yhdessä yksi yö. En tajua miten mahduttiin! Toinen jos käänsi kylkeä, niin toisenkin piti kääntyä. Hihhi. Molemmat pojat ja itsekin olen viettänyt tuolla myös päivällä aikaa. Siellä saa olla ihanan rauhassa. Meillä kaksoset jakavat makuuhuoneen, joten varmasti välillä kaipaavat omaa tilaa. Ainakin näin kesällä se onnistuu. 
Tällä kertaa kesälomalla useamman yön tuolla rantasaunalla nukkuessani koiramme Riesa seuranani, saatiin ihastella uskomatonta ukkosta, joka pyyhkäisi ylitsemme ja sen jälkeen rauhoittuvaa luontoa.
Katseeni kiinnitti erityisesti tuo uhkaava teräväkärkinen tumma pilvi.


Topias paiski kotona kesälomani aikaan hommia, että sai rahat Ilosaarirock lippuun. Kasper taas oli vapaaehtoisena, että sai sitä kautta rokkilipun hommattua. Tänä vuonna kaksoset olivat toista kertaa Ilosaarirockissa. Ensimmäisen kerran he olivat mukanamme seitsemän vuotta sitten. Tänä vuonna menivät sitten omien kavereidensa kanssa.

Kaipasin kipeästi uusia patalappuja ja sitten iskin silmäni näiden kauniiseen kuvioon. Sitten ne ovatkin roikkuneet tuossa, kun en ole raaskinut ottaa niitä käyttöön. Ihan naurettavaa siis, en haluaisi sotkea näitä ollenkaan. Hahh.

Katseletteko koskaan pilviä ja bongailette jotain niistä? Minun mielestäni tuo pilvi näyttää ihan koiralta.


Meidän koti on siitä hassu, että jokaisesta eteisestä, autosta ja mitä ihmeellisimmistä paikoista löytyy aina työhanska. Ja just yksi työhanska. Missä se toinen hanska on? Jossain parittomien sukkien kanssa?

Riesa, hän on kyllä sitten maailman ihanin eläin. Paras ystävä ja kaikessa aina mukana. Viikon päästä ollaan menossa virallisiin lonkka- ja kyynärkuvauksiin. Toivottavasti kaikki siellä ok. 
Riesa muuten rakastaa uimista. Järvessä ja mutalammikoissa, suossa ja kaiken maailman jorpakoissa. Onneksi lenkkien jälkeen päästään aina uimaan, että saadaan kaikki ravat herrasta pois helposti. 


Kesälomaviikko meni nopeasti ja ihan kotona rantasaunalla nukkuessa, uidessa, saunoessa ja olihan sitten vielä Ilosaarirock!

Mitä te teitte kesälomalla? Matkustelitteko vai olitteko vain kotosalla?

Elena

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti